Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

EA Sports FC
|
2747
11

Dynamo Kyiv Esports: «Кіберспортсмен першим порушив умови контракту»

Організація стверджує, що Руслан «ruha» Сорока не мав права звинувачувати роботодавців

Dynamo Kyiv Esports: «Кіберспортсмен першим порушив умови контракту»
efcdk.com

Днями, відомий український відеоблогер Руслан «ruha» Сорока звинуватив кіберспортивний клуб Dynamo Kyiv Esports у невиплаті заробітної платні за 2 місяці. В Dynamo Kyiv Esports прокоментували інцидент.

«В усьому світі активно розвивається новий вид спорту - кіберспорт. Найновіший тренд - створення кіберспортивних клубів на базі відомих футбольних клубів.

Такі клуби є в «Монако», ПСЖ, «Вольфсбурга», «Еспаньола», Валенсії, Манчестер Сіті та інших футбольних брендів. Тому стоворення кіберспортивної команди Dynamo Kyiv Esports - це крок в ногу з часом. Ми перші, хто зробив це в Україні.

Проте треба розуміти, що Dynamo Kyiv Esports - не є структурним підрозділом футбольного клубу Динамо Київ, ми діємо на підставі партнерського договору, а претензії Руслана Сороки направлені саме нам, а не легендарному футбольному клубу.

Наша кіберспортивна команда створена нещодавно. Першим професіоналом став чемпіон України Віталій Муха. Але один гравець - це ще не команда. Ми шукали ще одного гравця, і вирішили надати шанс відомому 20-річному відеоблогеру Руслану Сороці стати професіональним кіберспортсменом, який би міг не тільки допомогти команді, а ще й взяв би участь в нелегкій справі - популяризації цього виду спорту серед молоді.

Проте молодий хлопець вже через місяць почав систематично порушувати рекламні та інші умови контракту. Саме через це ми перестали платити йому заробітню платню. Своєю ж промовою, яку розповсюдили ЗМІ, Руслан порушив декілька важливих пунктів контракту, а саме пункти, що стосуються конфіденційності та можливості публічних заяв. Тому це вже привід для розторгнення контракту з нашого боку.

Ми до останнього вірили, що Руслан зможе стати професіоналом, намагалися надоумити його виконувати контрактні зобов'язання, але цього не сталося. Тому ми змушені припинити співпрацю з ним.» – прокоментували ситуацію в eFCDK.

Источник Чемпион
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Четырехкратный чемпион АПЛ расхвалил Мудрика после матча с Лестером
Футбол | 18 марта 2024, 06:52 5
Четырехкратный чемпион АПЛ расхвалил Мудрика после матча с Лестером

Мартин Киоун высказался об украинском вингере

ОФИЦИАЛЬНО. Monte усилили ростер двумя иностранцами
Киберспорт | 18 марта 2024, 21:23 0
ОФИЦИАЛЬНО. Monte усилили ростер двумя иностранцами

Украинская организация перевела в основной состав игроков дочерней команды

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
Був контракт ПЛАТІТЬ зарплату.ось і все. порушив контраккт покажіть КОНКРЕТНО де, коли, як .
і не потрібно bla bla bla.
Dmitry Biruk
Что за бред в статье? Руха не первый и не последний. Разработчикам приложения Динамо, также не выплатили за 2 последних месяца работы, в результате чего приложение перестали разрабатывать и где оно сейчас? Мне этот те же люди, о которых говорит руха также должны за 2 месяца зп (январь, февраль 2017), диалог был на 100% анвлогичен. Это у них наверное модель бизнесса такая. Лично я знаю 10 людей, которым И.Б. должен от 400у.е. до нескольких тысяч (2-4тыс)
Dmitry Biruk
Ещё эти люди начинают придумывать обвинения в адрес своих бывших сотрудников и вы казывать неоднозначные угрозы, цытирую: "будем решать вопрос уже "в другой плоскости""
diogendog
Брешуть, як дихають. Погляньте на оце:
"Ми до останнього вірили, що Руслан зможе стати професіоналом..."
reignofshakhtar
Балаболи, ви нічого йому не повідомили! Ви не мали права морозитися та не платити зарплатню! Ви самі цим порушили угоду. І так у всьому в динамо. Йому треба готувати позов на вас до суду.
lg
Да нечего там показывать. Я в этом уверен. В лучших традициях. И. Б. как всегда не виновен, а все хотят его оклеветать...))
Ihor Bliznyuk
Верили, что РУслан станет профи и дт и тп.
Кого вы слушаете.
Работал с ними и знаю что значат их слова.
Как только заходит разговор о выплате денег за работу - "мороз и солнце..."
Ситуация была аналогичная. Такая же манера общения, полный игнор... доходило до угроз с их стороны.
Знаем плавали в этом море.
Единственное - не повезло Руслану. Он ничего не добьется от Esporst DK
ihateyoubaby
такие вопросы решаются в суде, а не на форуме. но "киперспортсмен" понимает, что по голосеевскому или печерскому суду нейстойку будет платить он
Kris Nolty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил